UDVIKLEREN AF HARMONIC EGG

Gail lynn

Gail Lynn fra USA er opfinderen og skaberen af ​​Harmonic Egg®.

Som 37-årig kvinde blev hun diagnosticeret med alvorlig  stress symptomer som følge af presset fra en konkurrencepræget karriere og et brudt forhold. Hun havde udtømte sine fysiske, følelsesmæssige og psykologiske reserver. Så hun søgte efter en naturlig terapi og healings form, der kunne hjælpe hende. Og her valgte Gail at få lys- og lydterapi.

Den helbredelse, hun oplevede, fra en enkelt session af denne terapi havde en næsten mirakuløs virkning på hende.

Med Gail´s brede baggrund bl.a. som virksomhedsejer og inden for ingeniørfaget, vidste hun, at den lys- og lydterapi, hun havde oplevet, kunne forbedres.

I 2010 åbnede hun sit første lys- og lydterapi center i Denver, Colorado ved hjælp af den ældre teknologi, hun først havde oplevet.

I løbet af de næste par år studerede hun bioresonansfrekvenser, Nikola Teslas teorier om 3, 6 og 9, hellig geometri, helioterapi, kromoterapi og meget mere. Hun udtænkte, hvordan man skaber et kammer med den perfekte kombination af størrelsesforhold, materialer og former for at forbedre resonansen. Hun hentede ekspertise fra professionelle musikere til at skabe noget proprietær musik, der er specielt designet til at udnytte akustikken i æg formen til at hjælpe kroppen med at helbrede sig selv. Gail samarbejder også med professionelle lys- og lydteknikere på Harmonic Egg®-teamet. I 2020 blev hun godkendt til patent på sin opfindelse, Harmonic Egg®, kun 4 år efter ansøgningen.

Nu har Gail vendt sin opmærksomhed mod at udbrede Harmonic Egg® til hele USA samt resten af verden. Ud over at gøre Harmonic Egg® tilgængeligt for salg til andre holistiske behandlere, deler hun generøst ud af sin viden. Hun brænder for at hjælpe mennesker med at transformere deres sundhed og opnå mentalt og følelsesmæssigt velvære ved at få kroppen i balance samt åbne for kroppens egen helbredende kraft.

Link til udviklerens hjemmeside: https://harmonicegg.com/